Siirry sisältöön

Language & Communication Care Oy

Toimialaamme ovat puhe- ja kielihäiriöihin liittyvät testi-, tutkimus- ja terapiamateriaalit. Tuotteiden kehittelyssä keskeistä on kliininen puheterapeuttinen asiantuntijuus ja moniammatillinen yhteistyö. Yliopistotasoinen tutkimus takaa tuotteiden luotettavuuden ja tieteenteoreettisen perustan. Useimmat testit on suunnitellut Pirjo Korpilahti, logopedian professori, emerita, Turun Yliopisto.*

Tuotteitemme luotettavuus on huomioitu useassa yhteydessä. Valtakunnallinen Lene-työryhmä on suositellut lastenneuvoloille Lumiukko-puheseulaa 5-vuotiaiden lasten kielen ja kommunikaatiotaitojen arviointimenetelmäksi. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen 2011 julkaisemassa oppaassa Terveystarkastukset lastenneuvolassa ja kouluterveydenhuollossa suositellaan Lumiukko-puheseulaa 5-vuotiaiden kommunikaatiotaitojen seulontamenetelmäksi.

Kettu-puheseulan luotettavuus on osoitettu tieteellisesti julkaisussa Population-Based Screening for Language Delay: Let’s Talk STEPS Study; Psychology, 2016, 7, 205-214.

* Pirjo Korpilahti on Suomen Puheterapeuttiliiton jäsen ja toimii Aivoliiton liittohallituksessa.

YHTEYSTIEDOT

LaCo
Language & Communication Care Oy

puhelin: 0400 726 169

Aleksanterinkatu 2 B 4, 15110 Lahti

pirjo(at)lacocare.fi
www.lacocare.fi

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Vieritä ylös